VANDFORSYNING MED MÅLERFLEKSIBILITET

INTELLIGENT FORBRUGSAFREGNINGS LØSNING

VANDFORSYNING MED MÅLER-FLEKSIBILITET

INTELLIGENT FORBRUGS-AFREGNING

Administerer du ejendomme?


Optimer ejendomsadministrationen med IOT Solutions forbrugsafregningsløsning

 

Træd ind i fremtidens ejendomsadministration hvor effektivitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Fra 2027 kræver EU, at alle målere skal være fjernaflæst og levere forbrugsnotifikationer hver måned. Vær på forkant med disse krav og sikre en problemfri overgang med vores intelligente løsning.

Er du VVS Installatør?


En ny forretningsmulighed

2027 nærmere sig. Er dine kunder klar til EU´s EED Direktiv lovkrav om fjernaflæsning af vand, varme og energimålere? Vi tilbyder en løsning, der gør forbrugsafregning nemt for dine kunder og skaber nye forretningsmuligheder for dig.

 

 

en stærk strategisk partner

Vores samarbejde med Readings

Vi engagerer os i at levere kvalitetsløsninger, der forbedrer den samlede oplevelse for vores kunder. Derfor har vi indgået et samarbejde med Readings for at sikre os den bedste løsning til jer. Readings er specialister i forbrugsafregning, og deres mission er at gøre livet lettere for både dig som administrator og for dine beboer.

SENESTE IOT NYT

Brødrene Dahl og Vandværkernes EDB-Service i strategisk samarbejde

Brødrene Dahl og Vandværkernes EDB-Service i strategisk samarbejde

SG IOT Solutions i samarbejde med Brødrene Dahl har med ny aftale fået et interessant talerør i markedet.Totalløsninger med digitale, fjernaflæste målere fra SG IOT Solutions vil fremover bliver anbefalet gennem Vandværkernes EDB-Service, som har tæt kontakt til op...

Skive Vand går nye veje med digitale vandmålere

Skive Vand går nye veje med digitale vandmålere

14.000 kunder kan nu se frem til en unik løsning, der både er mere brugervenlig og rummer store grønne perspektiver. Mekaniske målerenheder vil de kommende 12-14 måneder blive udskiftet med digitale målere hos kunderne under Skive Vand. Det sker efter, at...

SUPPORT

Vi følger vores kunder hele vejen og tilbyder et nemt og intuitivt support system, hvor alt er samlet et sted. Her kan I få svar på jeres spørgsmål via FAQ, oprette sager og meget mere.