VARMEFORSYNING MED MÅLERFLEKSIBILITET

ALT-I-EN LØSNING TIL FJERNVARMEFORSYNING

VARMeFORSYNING MED MÅLER-FLEKSIBILITET

ALT-I-EN LØSNING TIL FJERNVARME-FORSYNING

En komplet løsning til Jeres Behov

Hos IOT Solutions handler det ikke kun om varmemålere; vi tilbyder en komplet løsning, der omfatter alt, hvad I har brug for.

  • Brugervenlig platform, med BD Smart Forsyning, kan du holde styr på din forretning og forbruget fra dine borgere. Platformen alarmerer ved eventuelle lækager, og kan opsætte datavisualisering uden ekstra omkostninger.
  • Fjernaflæste målere til at videresende data til platformen.
  • Kundeportal med forbrugsvisning og notifikationer via e-mail og SMS ved eventuelle utætheder eller overdreven forbrug.
  • Dataintegration til varmeafregning.
  • Målerskifte-app til online registrering af skift inklusive foto-dokumentation. Appen gør det nemt og hurtigt for installatøren at få målere ind på platformen. 

SPAR RESSOUCER OG FÅ OVEBLIK VIA BD SMART FORSYNING

BD Smart Forsyning platformen giver dig et komplet overblik over forbrugsdata og målerplacering. Med vores løsning opnår du et detaljeret overblik 1-3 gange dagligt over dine kunders forbrug – herunder kritiske alarmer såsom lækager og udsving i temperatur, der straks sendes til platformen og vores kundeportal for øjeblikkelig håndtering.

    Dette bidrager til færre reparationer og mindre varmetab. Derudover sikrer vores integrerede system en gnidningsløs overførsel af forbrugsdata til afregningssystemet, hvilket effektiviserer afregningsprocessen og sparer betydelig tid.

      KUNDEPORTAL: EFFEKTIV OG BRUGERVENLIG OVERVÅGNING AF FORBRUG

      Her får forbrugerne direkte adgang til forbrugsdata på time-, dag-, måneds- eller årsbasis, så de altid er opdateret og klar til at optimere og identificere besparelsesmuligheder.

      Automatiske notifikationer om kritiske hændelser som lækager sendes direkte via email og SMS, så forbrugerne kan handle hurtigt og effektivt.


      Kundeportalen er smukt designet og meget  intuitivt, så brugeroplevelsen er helt i top.

      MÅLERFLEKSIBLE

      Vi er ikke blot en leverandør af målere; vi er din partner i at finde den nøjagtige målerløsning, der passer til dit unikke forsyningsbehov. Hvis din nuværende fjernaflæste måler er i stand til at levere pålidelige data, vil vi gerne indlede en dialog om, hvordan vi bedst kan migrere dem til vores løsning.

      Eksempler på nuværende målerleverandør, vi samarbejder med.

      QALCOSONIC E3- Axioma

      Nominel størrelse DN15 -DN100

      SIMPEL DOKUMENTATION OG PROBLEMFRI INSTALLATION

      Med vores system følger en installations-app, som gør det enkelt og effektivt for installatøren at dokumentere udskiftningen af målerenheden.

      Den nye måler registreres øjeblikkeligt i BD Smart Forsyning, installationens dokumentation er automatisk på plads, og forbrugsdata bliver straks tilgængelige.

      Så nem er vores måleskifte -app

      SUPPORT

      Vi følger vores kunder hele vejen og tilbyder et nemt og intuitivt support system, hvor alt er samlet et sted. Her kan I få svar på jeres spørgsmål via FAQ, oprette sager og meget mere.  

      KOMMENDE EVENTS

      Følg med i vores deltagelse ved events og messer landet over.

      Her findes informationer om kommende arrangementer. Der er mulighed for tilmelding via formularen.

      Vandmesse
      i Fredericia

      4. oktober
      2024

      Varmemesse i København

      24.-25. oktober 2024

      SENESTE IOT NYT

      Brødrene Dahl og Vandværkernes EDB-Service i strategisk samarbejde

      Brødrene Dahl og Vandværkernes EDB-Service i strategisk samarbejde

      SG IOT Solutions i samarbejde med Brødrene Dahl har med ny aftale fået et interessant talerør i markedet.Totalløsninger med digitale, fjernaflæste målere fra SG IOT Solutions vil fremover bliver anbefalet gennem Vandværkernes EDB-Service, som har tæt kontakt til op...

      Skive Vand går nye veje med digitale vandmålere

      Skive Vand går nye veje med digitale vandmålere

      14.000 kunder kan nu se frem til en unik løsning, der både er mere brugervenlig og rummer store grønne perspektiver. Mekaniske målerenheder vil de kommende 12-14 måneder blive udskiftet med digitale målere hos kunderne under Skive Vand. Det sker efter, at...